dinsdag 9 februari 2016

Je mooiste dag in een budgetjurk!

Trouwen is altijd ontzetend duur. Denk aan de kleding voor bruid, bruidegom en bruidsmeisjes/jonkers, de locatie en dan vaak nog een feest met fotograaf. Al met al een behoorlijke uitgave voor een dag. Gelukkig komt de Zeeman met een oplossing voor een van de dure uitgave, namelijk de trouwjurk. De textielketen komt namelijk met een budget trouwjurk voor maar een paar tientjes!!
 
Wil je meer weten, klik dan even verder.


Dit zegt Zeeman zelf over hun budget trouwjurk:
"Om alles zo eenvoudig mogelijk te houden is onze trouwjurk er maar in vier maten. Dat kan ook, omdat we in de top een beetje stretch hebben verwerkt zodat hij altijd een mooie pasvorm heeft. De rok kun je zelf op de juiste lengte inkorten. We hebben er in één keer veel laten maken bij een leverancier waar we al lang mee samenwerken. Helemaal goed dus. 
Onze trouwjurk heeft een top van decoratief kant met een onzichtbare ritssluiting op de rug. De rok 
is in vier lagen opgebouwd; één laag glanzend satijn en drie lagen tule. Dit zorgt voor extra volume. 
Door de plooien in de rok valt de jurk heel vrouwelijk. We hebben gekozen voor stoffen die niet duur zijn, maar er wel mooi uitzien. Het brede satijnen lint accentueert de taille en de strik maakt het ontwerp helemaal af."  
Bron foto: Harpers Bazaar

Bron foto: Harpers Bazaar

Dat is toch eigenlijk wel een erg mooie jurk vind ik. Ziet er niet erg goedkoop uit terwijl die dat wel is. De jurk kost namelijk maar €29,99!! Dat is natuurlijk geen geld voor een trouwjurk.

Er zijn natuurlijk wel een paar nadelen. Ten eerste is de jurk er maar in 4 verschillende maten, 38 tot 44. Hij is er dus niet voor de volle dames en dat is wel jammer. Daarnaast moet het model je ook maar net staan. Ten tweede is de jurk alleen online te bestellen en kun je dus niet zien hoe de stoffen eruit ziet en voelen. Ik denk dat je hem wel retour kunt sturen, maar toch...

Toch vind ik het concept wel heel leuk. Er zijn zoveel mensen die niet zoveel willen of kunnen betalen voor een trouwjurk en nu is een mooie trouwjurkjurk wel haalbaar voor nog geen drie tientjes. Zo fijn dat de Zeeman daar over nadenkt! Verder vind ik de jurk er op de foto's onwijs mooi uitziet en het leuke is dat ze er ook een bijpassende jurk bij hebben voor het bruidsmeisje. Daar heb ik verder niet veel informatie over behalve dat ie €6,99 gaat kosten. Naast de jurken zal de lancering ook nog enkele accessoires met zich mee brengen.

De jurk is vanaf 9 februari alleen online te bestellen.


Wat vind jij van deze onverwachte stap van de Zeeman? En zou jij in deze jurk willen trouwen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten