Over Mij

Hallo!!

Welkom op mijn blog Jesje’s Wereld. Ik zal mezelf even kort voorstellen.
Ik ben Jessica en ben 32 jaar. Ik woon al mijn hele leven in een dorp bij Doetinchem midden in de achterhoek.
Verder heb ik een hele lieve vader, een zusje genaamd Melanie (27) en een zus Susan (33). Ik heb ook twee super lieve en mooie nichtjes en hun namen zijn Elise en Eva. Ze zijn echt de grootste lichtpunten in mijn leven en breng dan ook graag mijn tijd door met hun. Ik ben een echt familiemens en tijd doorbrengen met mijn familie is mijn grootste geluk. Heerlijk om zaterdags met z’n allen bij mijn vader thuis te zijn om te kletsen en gek te doen.

Verder zijn mijn hobby’s spelen met make-up, fotograferen, televisie kijken en dan vooral crimeseries, muziek en natuurlijk mijn blog Jesje’s Wereld. Ik vind, zoals volgens mij elke vrouw, winkelen ook erg leuk. Verder mag ik graag bij mooi weer op een terrasje zitten met een hapje en een drankje en ben dol op gezelligheid.

Ik hoop dat jullie mij iets beter hebben leren kennen. Mochten jullie nog vragen hebben dan mag je me die altijd mailen of je kunt je vraag stellen in bij de reacties.

Dan nog tot slot. Heel veel plezier op Jesje’s Wereld en ik kijk uit naar jullie reacties!

XoXo Jessica 

Disclaimer
Alle artikelen en foto's heb ikzelf gemaakt (tenzij anders vermeld), en mogen niet gekopieerd of gebruikt worden zonder mijn toestemming.